BANNER333
耐火 2-1920x940
211
BANNER222
WechatIMG44

KATEGORI PRODUK

PANGALAMAN 20 TAHUN sareng sauntuyan taun produksi.

Naha milih kami?

Pangalaman 20+ taun kalayan sauntuyan taun produksi.

produk

Wangun Refractory

produk

Monolithic Refractory

produk

Insulasi Bahan Termal

TENTANG KAMI

Shandong Topower Pte Ltd.

Shandong Topower Pte Ltd mangrupikeun perusahaan sumber daya sareng téknologi anu didamel taun 2008 kalayan kombinasi kaahlian global sareng pangaweruh lokal, tujuanana pikeun nyayogikeun rupa-rupa produk refractory, pamasangan sareng solusi pikeun Beusi, Baja, Non-Ferrous, Semén, Kaca global, Incinerator, Énergi, Pétrokimia sareng tungku Industri sanésna

Topower Refractory lokasina di Shandong Zibo, tempat nu beunghar bahan baku refractory, urang exploiting kasadiaan euyeub & luhur sumber mineral alam murni Cina understands kecerdasan pasti konsumén sakuliah dunya pikeun ngarancang, nawarkeun, pabrik jeung pasar kualitas luhur & produk bahan termal insulasi berorientasi kinerja sareng tim Techno Creative Commercial Insinyur.